Internacionalna Škola Crnjanski

Šta je to Popodnevni program A, B, C, ... ?

Nakon što se redovna nastava završi (u 15:20 sati) roditeljima se nudi mogućnost da za svoju decu izaberu neki od ponuđenih atraktivnih programa. Uz sport i aktivnosti provedu dodatno vreme na kvalitetan način .

 

Odmah posle završene nastave, učenike preuzimaju kvalifikovani instruktori i treneri da se aktivno odmore od mentalnog napora, kroz igru, sport i angažovanje svih raspoloživih resursa u tu svrhu.

Procenjeno vreme je od 15:20 sati i traje neka DVA školska časa. Program se završava u 17:00 sati kada je i vreme za preuzimanje polaznika od strane roditelja. Mesto preuzimanja je i dalje dvorište ispred Škole.

Popodnevni program A, B, C,… je opcija, da se odloži odlazak kućama i posebno se ugovara. Cena je 1.000 dinara po danu i ugovara se na nedeljnom nivou. Program se može menjati iz nedelje u nedelju, prekidati i nastavljati prema slobodnoj volji i  raspoloživosti ponuđenih programa.

Naši programi

A ) opcija Programa :

gimnastika, vežbe za snagu i zdravo držanje tela, atletski trening,  joga

B ) opcija Programa :

plivanje, stilovi , snaga , veština, bezbednost na vodi

C ) opcija Programa :

umetnost, zanatstvo, robotika, kombinatorika, osnovi mašinstva

Napomena: Ovaj Program je dizajniran prvenstveno za učenike Internacionalne Škole Crnjanski i prati taj raspored i tu dinamiku. Program je otvoren i za zainteresovane koji ne upisuju OŠ Crnjanski već pohađaju neku od osnovnih škola na teritoriji Jagodine i Pomoravlja. Svi instruktori, treneri, demonstratori su profesionalno angažovani i motivisani. Sav prostor, materijale, rekvizite i opremu obezbeđuje Program za sve polaznike i kvalitetno odvijanje obuke u maksimalni uslovima.

* Internacionalna Škola Crnjanski zadržava pravo da preuredi, promeni ili otkaže neki od ponuđenih programa u slučaju nedovoljnog odziva radi održavanja u bilo kojoj nedelji. Blagovremeno će se konsultovati roditelji i uz saglasnost roditelja i samih polaznika vršiti odgovarajuća adaptacija i prilagođavanje aktuelnim uslovima za izvođenje Programa.

Često postavljena pitanja

Programi van škole koji nude vannastavne aktivnosti su definisane kao bezbedne, strukturisane aktivnosti koje se redovno održavaju u satima posle škole nude aktivnosti koje pomažu deci da nauče nove veštine i da se razviju u odgovorne odrasle osobe. Aktivnosti mogu da pokrivaju teme kao što su tehnologija, sport, čitanje, matematika, nauka i umetnost. Programi nude nova iskustva kroz koja deca unapređuju socijalne
veštine, uče kako da budu deo grupe i podstiču dobro ponašanje u učionici.
Važno je napomenuti da program nakon radnog vremena nije obavezan program i može se pohađati po izboru.
Programi van škole nude deci mogućnosti da nauče nove veštine kao što su rešavanje sukoba, pripreme ih za uspešnu karijeru, poboljšaju ocene i razviju odnose. Ove veštine su važne u pomaganju deci da se razvijaju na pozitivan način i da izbegnu probleme u ponašanju i sukobe.

Programi vannastavnih aktivnosti nude brojne pogodnosti učenicima kojima je potrebna dodatna obrazovna pomoć, učenicima sa zaposlenim roditeljima, kao i svim učenicima koji izraze želju da se usavršavaju u drugim oblastima interesovanja kao što su sport, nauka, tehnologija, umetnost i zanat.

Dobar program vannastavnih aktivnosti može pretvoriti besciljne sate posle škole u produktivno vreme za učenje. Ovo može biti od velike koristi za decu koja uče i misle drugačije. Implementacija programa vannastavnih aktivnosti može stvoriti osećaj pripadnosti, poboljšati društvene veštine, pružiti akademsku podršku, učiniti učenje zabavnijim, obezbediti sigurnost i nadzor, pomoći u izgradnji samopouzdanja i izložiti decu novim interesovanjima

Vannastavnih aktivnosti, koje razvijaju dečje telo i um, počinju u 15:15h i završava se u 17:00h. U tom periodu deca imaju mogućnost da biraju različite vrste programa u kojima će učestvovati. Važno je istaći da dete svake nedelje može da menja vrstu programa u kojem želi da učestvuje.

Nalazimo se u Jagodini na adresi ul.Čočetova 3M. Možete kontaktirati naše osoblje u Internacionalnoj školi Crnjanski, na 035/ 241 260, email: info@crnjanski.rs, od ponedeljka do petka, od 8 do 16 časova.

Naša misija je da kroz van nastavni program promovišemo zdravlje dece u celini i unapredimo razvoj pravilnog držanja, stvorimo takmičarski duh, povećamo snagu, unapredimo i stvorimo pozitivan stav prema životu i obavezama. To će se postići svakodnevnim obezbeđivanjem kvalitetnih sadržaja, obezbeđivanjem vrhunskih rekvizita , najboljih trenera i instruktora, koji će svojom kreativnošću, igrom, trudom i stalnim angažovanjem uspostaviti prefinjen i istaknut programski koncept kako bi deca bila srećna, sigurna, zainteresovana i iznad svega, obrazovana

PIŠITE NAM

Adresa: Čočetova 3M
Jagodina

Ponedeljak – petak
8.00 – 16.00

Subota – nedelja
Zatvoreno

Telefon: 062/798 799

E-mail: info@crnjanski.rs