SPORTSKI CENTAR CRNJANSKI

Internacionalna Skola Crnjanski, internacionalna institucija u regionu, nedavno je dobila nove sportske objekte koji će značajno unaprediti fizičko obrazovanje i rekreativne aktivnosti učenika. U okviru novog Sportskog Centra Crnjanski, škola je dobila potpuno novu fiskulturnu salu i tri bazena, pružajući tako učenicima sve potrebne uslove za bavljenje sportom i održavanje zdravog načina života.

Nova fiskulturna sala Internacionalne Skole Crnjanski predstavlja pravi sportski raj za učenike. Sala je opremljena najmodernijom opremom, uključujući i Elanove merdevine, koje pružaju sigurnost i podršku prilikom vežbanja. Osim toga, sala poseduje i dva koša, dva gola za rukomet ili mali fudbal. Prisustvo ovakvog objekta omogućava učenicima da se bave sportom, razvijajući svoje veštine i uživajući u timskom duhu.

U sklopu novog Sportskog Centra Crnjanski, Internacionalna Skola Crnjanski je takođe dobila tri bazena. Bazen je jedan od najboljih načina za održavanje kondicije i razvijanje plivačkih veština, te će učenici imati priliku da u potpunosti iskoriste sve benefite koje pruža ovakva vrsta fizičke aktivnosti. Bazenima su dodeljeni stručni instruktori koji će se brinuti o bezbednosti učenika i voditi časove plivanja.

Ovi novi sportski objekti predstavljaju značajno unapređenje sportske infrastrukture Internacionalne Skole Crnjanski. Pored toga što će omogućiti učenicima da se bave različitim sportovima i održavaju kondiciju, ovi objekti takođe pružaju mogućnost za organizovanje takmičenja i sportskih događaja. Škola će moći da ugosti i druge škole i organizacije za sportske aktivnosti, čime će se unaprediti i saradnja među obrazovnim institucijama.