Upis u toku!

Evropski školski sportski dan

08.10.2019.

Dana 27. septembra 2019. godine, povodom obeležavanja Evropskog školskog sportskog dana, učenici Internacionalne škole Crnjanski su realizovali niz spotskih aktivnosti na Gradskom stadionu opštine Jagodina.

Pod mentorstvom nastavnika fizičkog vaspitanja učenici su sa lakoćom savladali mnogobrojne sportske izazove. Na samom početku programa odrađene su vežbe oblikovanja u kretanju sa akcentom na zagrevanje vratnog dela, trupa i nogu. Nakon zagrevanja, učenici su odradili motorički poligon spretnosti po stanicama u okviru kojeg se prelazilo između čunjeva, pretrčavale su se prepone i radio niski skip u atletskoj merdevini.

Obeležavanje Sportskog dana se, na opšte zadovoljstvo učenika, nastavilo kroz aktivnosti skakanja u obruč, vođenje lopte između čunjeva i postavljanje loptica na marker kapice, što su učenici veoma uspešno uradili.

Kao kruna Sportskog dana usledilo je i organizovano takmičenje u paru u Giant watter ball, gde su učenici trčali u velikim loptama po travi.

Ovom prilikom, iskoristivši kao povod obeležavanje Evropskog školskog sportskog dana, učenici su imali prilike da se podsete na važnost fizičkih aktivnosti prilikom odrastanja i razvoja, kao i da, pre svega, iskoriste slobodno na zdrav i zabavan način.

Foto galerija


Pratite nas!

Kontakt podaci

ulica Čočetova 3M
Jagodina,
Republika Srbija

Telefon: 062/798 799
Email: info@crnjanski.rs
Website: www.crnjanski.rs

Lokacija