Upis u toku!

Od čitanja se raste

26.02.2020.

Vođeni svešću o važnosti sticanja čitalačkih navika kod učenika još od najranijeg uzrasta, ove godine smo podržali aktivnost u organizaciji Školske uprave grada Jagodine pod nazivom "Od čitanja se raste".

Ova aktivnost ima za cilj promovisanje čitalačke kulture, a Osnovna škola "Crnjanski" je sa zadovoljstvom učestvovala u programu koji je održan u Kulturnom centru. Učenici naše škole su, među ostalih pet škola iz Opštine Jagodina, nastupili tačkom "Plavi krug našeg detinjstva". Sadržaj našeg programa obuhvatio je predstavljanje lika i dela Miloša Crnjanskog, čije ime i nosi škola. Kroz nastup uživo učenici su prezentovali život i stvaralaštvo pisca, recitovali odlomke književnih dela, a prikazan je i film o Milošu Crnjanskom u čijem snimanju su učestvovali svi učenici škole.

Deca su ovim događajem doživela jedno sasvim novo iskustvo, otkrila male tajne pozorišta i scenskog nastupa i što je najvažnije, dokazala potrebu za sticanjem novih saznanja i koliku važnu ulogu u njihovom životu imaju knjige.

Foto galerija


Pratite nas!

Kontakt podaci

ulica Čočetova 3M
Jagodina,
Republika Srbija

Telefon: 062/798 799
Email: info@crnjanski.rs
Website: www.crnjanski.rs

Lokacija