Upis u toku!

Noć istraživača

30.10.2018.

U okviru Noći istraživača koja predstavlja evropski projekat posvećen popularizaciji nauke i otkrivanju naučnih tajni kroz zabavu, u našoj školi su organizovane raznovrsne edukativne aktivnosti naučnog karaktera.

Učenici su imali priliku da sami realizuju zanimljive eksperimente i kroz praktičan rad saznaju nešto novo iz oblasti hemije, fizike, matematike. Kroz igru i zabavu razbili smo predrasudu o matematici kao dosadnoj nauci i "matematičarili" smo na jedan inovativan i izazovan način. Jedna od radionica podrazumevala je uvođenje u svet hemije i to kroz kreiranje svog slajma, pravljenje veštačkog vulkana, stvaranje duge u čaši...

Povodom navedene manifestacije, roditelji naših đaka su nas posetili i na posebno organizovanoj radionici imali priliku da zavire u obrazovne rezultate Lego robotike i otkriju zašto se njihova deca raduju svakom nastavnom času koji uključuje aktivnosti konstruisanja, programiranja i kodiranja naših robotizovanih prijatelja. Deca su svojim roditeljima pokazala stečena znanja o Lego robotima kroz programiranje ovih malih, modernih učesnika u nastavi.

Pratite nas!

Kontakt podaci

ulica Čočetova 3M
Jagodina,
Republika Srbija

Telefon: 062/798 799
Email: info@crnjanski.rs
Website: www.crnjanski.rs

Lokacija