Upis u toku!

Upis

Osnovna škola „Crnjanski“ pruža učenicima mogućnost pohađanja internacionalnog Cambridge programa, kao i nacionalnog programa predviđenog planom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Časovi i dodatne aktivnosti u školi odvijaju se svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 16:00 časova. Učenici u toku boravka u školi imaju obezbeđene obroke. Pored redovnog programa, škola organizuje i vannastavne aktivnosti poput sekcije plivanja i karatea.

Upis u Osnovnu školu „Crnjanski“ se odvija tokom cele godine, u skladu sa brojem slobodnih mesta.

U cenu školarine uključeni su i udžbenici, obroci, školska uniforma.

Školarina

Od I do IV razreda
5.280,00 €
Od V do VIII razreda
6.689,00 €

U slučajevima kada je u istoj školskoj godini u školu upisano dvoje ili više dece iz iste porodice, škola odobrava 10% popusta za svako naredno dete.

Zainteresovani roditelji mogu popuniti prijavni list i zakazati posetu školi putem broja telefona 062798799 ili e-mail adrese info@crnjanski.rs.

Online prijava

Potrebno je da preuzmete prijavni list (pdf dokument) na vaš računar, popunite sve neophodne podatke i zatim sačuvate popunjen prijavni list.
Popunjen prijavni list prilažete klikom na dugme "Priložite popunjen prijavni list".
Prilikom slanja prijavnog lista potrebno je upisati ime, prezime i broj telefona ili email adresu. Klikom na dugme "Pošalji" vaš zahtev biće evidentiran u našoj školi.


1 + 3 =Kontakt informacije

  • +381 62 798 799
  • info@crnjanski.rs
  • https://www.crnjanski.rs
  • Ponedeljak-Petak:
    8:00am - 16:00pm
  • Subota-Nedelja:
    Zatvoreno

Pratite nas!

Kontakt podaci

ulica Čočetova 3M
Jagodina,
Republika Srbija

Telefon: 062/798 799
Email: info@crnjanski.rs
Website: www.crnjanski.rs

Lokacija