Internacionalna Škola Crnjanski

Nacionalni plan i program

Nacionalni program Internacionalne škole “Crnjanski” izvodi se po zvaničnom nastavnom planu i programu odobrenom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Predmeti obuhvaćeni zvaničnim planom i programom  realizuju se u okviru malih grupa (odeljenja sa manjim brojem dece) kako bi se otvorio put inidividualnom pristupu svakom učeniku, u skladu sa njegovim potrebama, interesovanjima i mogućnostima.

Način realizacije plana i programa se kontinuirano osavremenjuje i nadograđuje upotrebom savremenih tehnologija,  nastavnim materijalima i drugim nastavnim sredstvima za stručno usavršavanje pre svega učenika, zatim i nastavničkog kadra.

Ono što posebno izdvaja Internacionalnu školu “Crnjanski” jeste korišćenje najsavremenijih softvera prilikom realizacije Nacionalnog plana i programa, koji podrazumevaju AR aplikacije, VR aplikacije, robote, hologramske kocke i ostala tehnička sredstva.

Nastavni kadar Internacionalne škole “Crnjanski” čine pedagozi sa iskustvom,  koji kroz praksu  i generacije uspešno postižu reuzlate u oblastima matematike, informacionih tehnologija, likovne i muzučke umetnosti i svoje znanje prenose učenicima počevši od najmlađih uzrasta.

Programi Internacionalne škole “Crnjanski” imaju za cilj sticanje širokog spektra znanja iz različitih sfera, kao i upoznavanje sa nacionalnim i svetskim kulturnim vrednostima. Akcenat je na interaktivnoj i individualnoj nastavi sa ciljem da se učenicima obezbedi najkvalitetnije moguće obrazovanje.